Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen lijkt vanzelfsprekend, maar er komt veel bij kijken. Het is belangrijk om een goed overzicht te hebben van wat er bij komt kijken om een huishouden te runnen. Zeker als je net zelfstandig woont, kan het fijn zijn om een begeleider te hebben waar je op terug kunt vallen.

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u hierbij op verschillende manieren begeleiden.

Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteuning bieden op het gebied van het bijhouden van uw post en administratie, of op het gebied van het onderhouden van sociale contacten.

Maar als dat nodig is, kunnen we ook de intensievere ondersteuning bieden om zelfstandig het huishouden of de boodschappen te doen. Op die manier kan het mogelijk zijn dat cliënten in staat zijn zelfstandig te blijven wonen, en niet in een beschermde woonomgeving terecht komen.

Onze begeleiding gaat altijd uit van uw eigen mogelijkheden. In de begeleiding proberen we deze uit te breiden, gericht op het vergroten van uw zelfstandigheid.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van normaal- en hoogbegaafde mensen met autisme of adhd op het vlak van hun functioneren in studie, wonen en werk in de breedste zin van het woord.

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over onze diensten of cliënt wilt worden, kunt u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Autisme begeleiding Nijmegen. De vestiging van Bureau Beckers in Nijmegen.

Sint Annastraat 376
6525 ZK Nijmegen

T: (024) 3572707
E: info@bureau-beckers.nl