Zelfstandig werken

Een baan vinden is niet eenvoudig. Maar een baan houden kan soms nog veel lastiger zijn! Diploma's alleen zijn niet voldoende om uw wensen of ambitites te verwezenlijken. Als u merkt dat in uw werk dingen van u worden verwacht, die u niet lukken, kan het zijn dat u met een klein steuntje in de rug wël in staat bent deze baan vast te houden.

Bureau Beckers kan u dat steuntje bieden. Ook als u een ongewone schoolloopbaan gevolgd hebt, waardoor u niet goed passend werk kunt vinden.

Bureau Beckers vindt dat een zinvolle daginvulling essentieel is voor het welbevinden. In samenwerking met u, allerlei organisaties en mensen ondersteunen wij u in de weg hier naar toe.

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van normaal- en hoogbegaafde mensen met autisme of adhd op het vlak van hun functioneren in studie, wonen en werk in de breedste zin van het woord.

Meer informatie

Indien u meer wilt weten over onze diensten of cliënt wilt worden, kunt u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Autisme begeleiding Nijmegen. De vestiging van Bureau Beckers in Nijmegen.

Sint Annastraat 376
6525 ZK Nijmegen

T: (024) 3572707
E: info@bureau-beckers.nl