Over ons

Bureau Beckers is in januari 2005 opgericht onder de naam PGBeckers. De beide oprichters hadden toen al ruime ervaring in zorg en onderwijs. Vanaf het begin werd ingezet op twee diensten: studiebegeleiding en cliëntondersteuning.

Onze afdeling studiebegeleiding is uitgegroeid tot een expertisecentrum voor passend onderwijs aan normaal en hoogbegaafde mensen met een psychiatrische beperking. Wij doen onderzoek en bieden begeleiding op individueel niveau. Op meer algemeen niveau zijn wij voortdurend bezig nieuwe protocollen en methodieken te ontwikkelen die onze cliënten kunnen helpen om hun aspiraties waar te maken.

Onze afdeling cliëntondersteuning brengt met u de problematiek in kaart en zoekt samen met u naar de zorg die het beste bij u past. Afspraken daarover komen vast te liggen in een zorgplan. Dit is de basis van iedere begeleiding. Zo garanderen wij zorgvuldigheid, openheid en gezamenlijkheid.

Omdat veel van onze cliënten ook thuis begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld in het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van zelfstandig wonen, hebben wij sinds december 2011 ook een afdeling thuisbegeleiding.

Bureau Beckers is aangesloten bij de NBEC, deze branche-coƶperatie staat voor kwaliteit in kleinschalige zorg.

NBEC Gecertificeerd Lid
Autisme begeleiding Nijmegen. De vestiging van Bureau Beckers in Nijmegen.

Sint Annastraat 376
6525 ZK Nijmegen

T: (024) 3572707
E: info@bureau-beckers.nl