Beckers Social Club

Hou jij ook zo van het spelen van spelletjes, maar zijn er niet altijd mensen in de buurt om met je mee te spelen? Wil je je tegenstander ook wel eens in het echt zien in plaats van zijn avatar in een online game? Lijkt het jou leuk om met meerdere mensen een gezellige activiteit te doen? Dan heeft Bureau Beckers de perfecte oplossing voor jou: Beckers Social Club!

Beckers Social Club biedt een gezellige, fijne, gemakkelijke, uitdagende of interessante gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Mensen die net als jij gek zijn op het spelen van spelletjes, behoefte hebben aan leuk gezelschap en willen proberen dit in groepsverband te doen.

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen: gewoon een spelletje meespelen met een groepje of meewandelen, tot zelf een bijdrage leveren aan een gezellige avond. Daarnaast worden er tips en adviezen gegeven over het aangaan en/of onderhouden van sociale contacten.

De Beckers Social Club bestaat uit drie verschillende onderdelen, waarover je meer informatie vindt onder bovenstaande tabbladen:

Autisme begeleiding Nijmegen. De vestiging van Bureau Beckers in Nijmegen.

Sint Annastraat 376
6525 ZK Nijmegen

T: (024) 3572707
E: info@bureau-beckers.nl